WwW.MyWord.Tk
[New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
MyWord - Forum » UtiLe » Programe - Yahoo » Cum să spargi ID de mess- Hack Yahoo Messenger
Cum să spargi ID de mess- Hack Yahoo Messenger
FloceaDate: Monday, 2008-02-04, 00.18.42 | Message # 1
By Flocea
Group: Administrators
Messages: 262
Reputation: 0
Status: Offline
Iata aici adevărul, despre cum sa furi parola de yahoo a cuiva. Cum să ajungi să îi intri în mail să vezi ce mailuri are, sa intri pe mess si sa dai massuri de doi bani la toate contactele lui, să te dai persoana în cauză şi să te cerţi pe net cu toţi prietenii ei/lui.

Teapă tată, nu există nici o cale! Ai găsit probabil toate documentele de pe DC++ cu numele “Funcţionează garantat!!! Aici, afla cum sa spargi ID de messenger in 5 minute“, “Hack Yahoo Messenger“ sau “Hack MSN“Te crezi norocosul care a dat pentru prima oară peste aşa ceva? Ai impresia că acuma deţii reţeta secretă de a sparge iduri de mess? Crezi că începând de azi lumea va face plecăciuni în faţa ta pentru ca esti unul din putinii care cunosc metoda de a spare parole de yahoo?

Ei bine, iată adevărul, despre cât de UŞOR e sa spargi contul de yahoo, msn sau tot ce vrea muşchii tăi: N-AI CUM pur şi simplu n-ai cum, tată. Ce crezi că ăia de la Yahoo sunt atât de fraieri încât să lase pe-un fraier de rând să le sparga conturi ale utilizatorilor de pe Yahoo? Crezi că o firmă atât de mare, cunoscută, cu o asemenea reputaţie şi clientelă, crezi ca Yahoo poate fi hackuit aşa uşor? Îţi dai seama că dacă ar exista acea metodă ultra uşoară de a sparge conturile de iahu tu te-ai apuca să spargi cont după cont, iar mai mulţi dinăştia ca tine ar aduce firma în pragul falimentului? Să găseşti pe net undeva scris “cum să spargi parole de iahu în 5 minute, super simplu” e ca şi cum te-ai plimba pe stradă şi ai citi pe un stâlp “Cum să furi banii din Banca Naţională în 5 minute fără să fi prins“.

Bun, următoarea întrebare: Atunci ce e cu toate ofertele alea de “cum să hack cont de yahoo?” Toate, deci absolut toate (fără vreo excepţie) sunt ţepe curate. Oameni plictisiţi şi ceva mai inteligenţi şi-au făcut conturi la iahu cu nume de genul “Bot_server@yahoo.com” am redactat documentele cu titlul “Cum sa devii hacker yahoo” în care să spui la oameni că pentru a afla parola unui cont e nevoie să-ţi dai userul de iahu şi parola. Ai urmat instrucţiunile? Minunat, tocmai le-ai trmis userul şi parola ta; în scurt timp cel care face farsele va intra în inbox şi se va amuza pe când intră în contul tău, îţi schimbă parola şi face mişto de identitatea ta pe net.

 
MyWord - Forum » UtiLe » Programe - Yahoo » Cum să spargi ID de mess- Hack Yahoo Messenger
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright MyCorp © 2024
web tracker